Mobil logo 3

Allmänt

Sara Laholm levererar för tillfället enbart inom Sverige.
I priserna ingår moms med 25%.
Du måste vara över 18 år för att handla själv från Sara Laholm (oavsett vilket betalningsalternativ du väljer) Är du under 18 år så måste du ha förmyndares tillstånd. Sara Laholm har godkänd F-skattsedel.

Vi förbehåller oss rätten att produkterna kan vara slutsålda eftersom vi även säljer samma produkter i vårt showroom/butik i Laholm och våra produkter tillverkas endast i begränsad upplaga.

Leverans

Alla paket skickas via Posten. Leveranstiden är normalt mellan 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Vid eventuella förseningar meddelas kunden via den mejladress som uppgivits i beställningen. Sara Laholm ansvarar inte för förseningar/skador/förkomna försändelser orsakat av posten. För paket som inte hämtas ut och måste skickas om debiteras en avgift på 59kr.  

Betalningsalternativ

Betalning görs via:

 •
  Swish

  • Payson - Kort & Internetbank

Frakt

Frakten är 59 kronor oavsett köpesumma och sker med spårbart postpaket

Ångerrätt och retur

Vid köp av varor från Sara Laholm har du som konsument på det sätt som närmare anges i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till Sara Laholm lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen). 
Ångerrätten gäller enbart på oanvända varor av hygieniska skäl.

Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta Sara Laholm via mejl. 

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till Sara Laholm inom 14 dagar från att du mottagit varan. Du som kund betalar returkostnaden. Produkten sändes i retur till nedan adress:
SARA LAHOLM
C/O Tyglust
Storgatan 7
312 30 Laholm

VIKTIGT!! Lägg i en lapp i paketet med hela ditt namn och ordernummer så att jag vet vem det kommer ifrån. 
Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att Sara Laholm inom denna tid fått varan i retur, eller ett kvitto på att varan sänts tillbaka. Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen gjordes. 
Du kommer själv få stå för frakten när du skickar tillbaka varan. 

Du har rätt att undersöka varan i den utsträckning som krävs för att fastställa varans egenskaper. Du kan dock bli skyldig att ersätta Sara Laholm för värdeminskning om varan har använts eller hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Sådant prisavdrag kan uppgå till varans totala pris.

Reklamation

Kund som vill göra gällande fel i varan ska inom skälig tid från det att felet upptäktes reklamera varan till Sara Laholm. Reklamation får dock ej ske senare än 1 år efter det att varan mottagits. Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande med dina kontouppgifter. 

Skötselråd

Tvätta och sköt dina Sara Laholm kläder enligt skötselråden som finns i plagget eller kan vara medskickade ditt plagg. Vi tar inget ansvar för plagg som ändrat färg, struktur eller annat om inte tvätt- och skötselråden följts.

Kundtjänst

Du kan nå Sara Laholm via mejl alla vardagar. Vi svarar inom 48 timmar. Mejla här.

@saralaholm #merfärgåtfolket

Färgglada kläder i egen design. 
Unikt, personligt & lokalproducerat mode från Laholm. 

www.facebook.com/SaraLaholm